AFYONKARAHİSAR / ÇAY - Koçbeyli İlkokulu

Koçbeyli İlkokulu

Koçbeyli Köyü ÇAY / AFYON
Vizyon
VİZYONUMUZ: Türk milli eğitiminin amaçları ışığında, çevresinde övgü ile bahsedilen, dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, değişimi ve erdemli insan olmanın idealini yaşayacak, özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu olmaktır.
Misyon
MİSYONUMUZ: Biz bütün öğrencilerimizin, öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerikli ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy.’ın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başlama 08:55 Bitiş 15:10
Ulaşım
KÖYDE BULUNAN MİNİBÜSLER TARAFINDAN SAĞLANMAKTADIR.KÖYDEN SABAH 7 DE ÖĞLEN 12DE ÖĞLEDEN SONRA 3TE VE DÖRTTE ÇAY İLÇESİNE ARAÇ BULUNMAKTADIR.
Servis Bilgisi
SABAH 8 DE ÇAY İLÇESİNDEN OKULUMUZA SERVİS KALKMAKTADIR. OKUL ÇIKIŞINDA 3TE VE DÖRTTE 2 ADET SERVİS BULUNMAKTADIR.
26 Km ilçe Merkezine 70 Km il merkezine uzaklık
Kontenjan Bilgileri
OKULUMUZDA ŞU ANDA 1 MÜDÜR , 1 KADROLU OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ , 4 KADROLU SINIF ÖĞRETMENİ VE 1 YARDIMCI HİZMETLİ GÖREV YAPMAKTADIR.
Diğer Hususlar
OKUL BİNAMIZ DEPREME DAYANIKLI OLMADIĞINDAN DOLAYI YIKTIRILMIŞTIR.2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İTİBARİYLE KOÇBEYLİ ORTAOKULU BİNASINDA EĞİTİME DEVAM ETMEKTEYİZ.